Elcy + Karin = Sant!

Jag har hittat en ny kärlek på gamla dar! Hon heter Elcy ❤ Hon är inte snygg men väldigt stöttande, stark och alltid pigg på en liten utflykt. Ja, det vill säga om jag laddar hennes batteri som är integrerat i ramen. Hon är alltså en elcykel!
Detta är verkligen en så rolig kamrat! Idag har jag cyklat lite drygt en mil bara sådär, liksom. Och det är ju inte som att åka moped, om du tror det. Den har sju växlar och fyra olika "hjälplägen" och jag försöker hela tiden köra med så lite hjälp som möjligt så jag har puls och flås. Men om man kommer till en backe eller får stark motvind ja, då ökar man bara Elcys insatser lite. Den gör helt klart skillnad för utan den hade det varit färdigcyklat för min del. Bilden är tagen ute vid Lagunen här i Malmö.
 
Sen körde jag till Pildammarna. Var lite nyfiken på hur det såg ut vid restaurangen vid Margaretapaviljonen som brann häromveckan, restaurangen alltså, inte paviljongen. Tog en kopp kaffe i solen innan jag cyklade hemåt.
Så klart fick jag tvärnita, hoppa av och ta en bild på vitsipporna som blommade med scillan i bakgrunden. Det verkar bli vår i år också, om än sent.
Idag ska vi äntligen äta lite påskmat. Jansson, lax, stekt sill i ättika och nån köttbulle, kanske. Tror jag ska tvinga ut den hulde maken på balkongen för det är bara där det är påskpyntat.
 Köret!