Resa i fåtöljen

Jösses! Var blev tiden av? Evigheter sedan jag bloggade ju. Att blogga är för mig en känslosak. Ibland vill jag skriva av mig för att jag är glad, ledsen eller förbannad och ibland har jag inget särskilt på hjärtat och då blir det ett uppehåll. Och ibland vill jag dela med mig. Det blir som det blir helt enkelt. Denna gång vill jag dela med mig.

Häromdagen tänkte jag igen på sommaren/hösten 2020 och några omgångar 2021 när jag låg en hel del på sjukhusets lungklinik här i Malmö. Det var pandemi och inga besök var tillåtna. Det blev ganska långsamt, kan jag säga. Det gällde att hitta sysselsättningar och jag ska villigt erkänna att facebook blev en väldigt god vän. Dels ett bra sätt att hålla kontakten med vänner men också att få en bild av vad som pågick utanför. Vad folk gjorde och hur de löste “livet” med arbeten, dagis, semestrar, covidsjuka anhöriga och mycket död.

Ett par vänner från en av de facebookgrupper jag är med i åkte på husbilssemester. Vi hade bara träffats i verkliga livet en gång när de hade arrangerat en vandringsträff för oss med dvärgschnauzer och då blev vi också vänner privat på facebook.

Nåväl! De skulle till norrland med husbilen och skrev och la ut bilder på fejan så gott som varje dag där de berättade var de varit under dagen, var de skulle övernatta, planerna för nästa dag osv. Tack vare hundarna Charlie och Lady fick jag lite hundvardagsliv också. Så mycket värt när jag saknade Sigge. Och kom det ingen rapport någon dag så undrade jag om alla mådde bra, om något hänt med bilen eller om det bara blivit sent innan de hittade ställplats för natten.

Det var så roligt att följa med på deras resa och jag vet att ni är flera som varit med oss till Österrike bl a. Liksom suttit i baksätet.

Så om du vill får du gärna följa med till Danmark i år! Vi kör på lördag så du hinner packa, ta fram kartan och slå upp en liten gammeldansk. Det blir inte så mycket alper i år alltså, möjligen Himmelbjerget (147 möh) eller Yding Skovhöj (172 möh). Vi får se var vi hamnar!

Men mer om det på lördag! Häng med, vet jag! Du är välkommen!

Köret!